SportsFair, 15. - 16. marts 2017

 

ACT.Global

Bedre hygiejne og arbejdsforhold i din

svømmehal

Velkommen til en helt ny og miljøvenlig måde at holde et højt hygiejneniveau i din svømmehal. Med ACT.Globals løsning kan vi dokumentere et renere og sundere miljø for dine badegæster, et forbedret arbejdsmiljø for dine medarbejdere uden at det koster mere! - og samtidig med at renligheden er i top.

I korte træk gør vores løsning dine overflader selvdesinficerende. Det vil sige at de selv aktivt eliminerer bakterier, vira, skimmel og andre uønskede mikroorganismer uge efter uge, måned efter måned.

Udover at hygiejneniveauet bliver betragtelig højere, betyder det også at rengøringen nu kan målrettes det synlige snavs, og at desinficering med skrappe kemikalier bliver unødvendig. og specielt i omklædnings – baderum og gulve omkring pool bassinet har det en stor betydning for de nævnte forhold.

Selv om vi har brugt rigtig mange timer i laboratorier og testcentre er vores løsning ikke bare en teoretisk ide, men en praktisk virkelighed. Fx har Helsingør Svømmehal vekslet 16 timers ugentlig højtryksspuling om til 10 ekstra ugentlige åbningstimer.